fbpx

Villoeco

Letar du efter något du kan tro på? Är du trött på att testa olika produkter och bli besviken på produktkvalitet, eller är priset för riktigt bra produkter för högt? Då är du på rätt plats och VILLOECO hjälper dig gärna!
Vi har kämpat mycket för att samla de bästa leverantörerna inom skönhet, hudvård och aromterapi vars produkter är av hög kvalitet och värda sitt pris. Och vi klarade det! Villoeco jobbar nu med tre olika varumärken och beställer varorna direkt från deras lager i Frankrike, Grekland, Litauen.

Florihana

Destilleriet ligger i franska Provence på Caussols platå – en fantastisk plats rik på biologisk mångfald. Produktionsanläggningen omfattar en ekologisk gård på 25 tunnland omgiven av över 2500 tunnland vild lavendel, timjan och kyndel.

Florihanas destilleri har utvecklat en mycket innovativ teknik som heter “flash détente” i sitt eget laboratorium. Processen är unik i världen av aromterapi och kosmetika. Florihana har lyckats  att extrahera eteriska oljor med hjälp av ånga vid mycket låga temperaturer – mellan 40°C  och 80° C. De flyktiga elementen behandlas med temperaturer mycket lägre än deras kokpunkt, vilket förhindrar sönderdelning och därigenom upprätthåller molekylernas egenskaper väldigt likt så som de en gång skapats i växterna.

Florihana har filtrerat hydrolater i 10 år. Med deras anläggning av rostfritt stål och glas är det möjligt att garantera mikrobiologisk renhet. Under förpackningsförfarandet genomgår flaskor och kapsyler desinfektion med organisk alkohol. Den stora fördelen med processen är att det inte finns någon kontakt mellan hydrolaterna och eventuella orena ytor som kan leda till förorening.

Florihana gör systematiskt mikrobiologisk testning av alla partier och publicerar resultaten på datablad för varje produkt. Spårbarhetsgaranti från partier noterade på flaskor och fakturor. Analyser och GC / MS finns på www.florihana.com

“Det är natur som ger generöst fördelaktiga produkter och ingredienser. Med respekt, erfarenhet och vetenskaplig kompetens kombinerar dem och försöker så att deras resultat, som vi gärna erbjuder dig, är till nytta “- Ioannis Skrafnakis, Evergetikon.

Evergetikon

I tusen och åter tusen år har Kretas natur och klimat gjort gott för människors hälsa. Här tillverkar vi också våra unika hud- och hårvårdsprodukter — produkter sprungna ur Kretas bördiga jord och välgörande sol.
Evergetikon kompromissar aldrig med kvalitet. Vi erbjuder enbart produkter som är hundra procent naturliga – produkter med välgörande egenskaper från olivolja, lavendel, aloe vera, apelsinblom, jasmin…
Pågående forskning, ett strikt urval av ingredienser och noggrann övervakning av tillverkningsprocessen samt ständig kvalitetsprövning garanterar unika produkter som sätter fokus på hälsa och skönhet. Våra produkter passar alla, ung som gammal.
Evergetikon – ett naturligt val.

Produkterna har blivit kända genom åren till miljoner besökare från hela världen och kan bara hittas i utvalda butiker i Grekland och i några utomlands.

 

Uoga_uoga

blivit ett av de ledande företagen inom skönhets- och kosmetikbranschen i Litauen, certifierad av “Soil Association COSMOS Natural”.

Naturliga mineral kosmetika innehåller inga konserveringsmedel, mineraloljor (det är pulveriserat, då behöver inte fukt), syntetiska färger och dofter. Alla färger förvärvas från de nämnda mineralerna från jordskorpan.

Dermatologer anser att mineral kosmetika är säkrare, speciellt för dem som har hudproblem. Det är mindre troligt att irritera huden och orsaka allergiska reaktioner. Naturliga mineral kosmetika kan användas av känsliga hud ägare. Mineral kosmetika har inga oljor, så det finns mindre chans att de kommer att komplicera akne benägen hud.

Deras naturliga mineral kosmetika är gjorda av bara naturliga mineraler som finns i naturen – titandioxid, zinkoxid, järnoxider, glimmer och andra. Titandioxid och zinkoxid täcker huden perfekt och fungerar som skydd mot solen, men det betyder inte att du inte ska använda solskyddsmedel. Zinkoxid är också antioxidant och innehåller lugnande egenskaper. Järnoxider absorberar tungmetaller från luft så att de inte suger in i huden. Glimmer reflekterar ljus effektivt, har inte glans och minskar siktet på porer och rynkor så huden ser mjukare ut.

När man skapar mineral kosmetik linje, använder de också en mycket unik ingrediens – baltisk bärnsten. Den innehåller speciella egenskaper från havet och solen och arbetar för att behålla naturens skönhet och hälsa i huden.